محل تبلیغات شما
مواد لازم برای تهیه کیک هویج:
2 فنجان (250 گرم) آرد همه منظوره (قاشق و سطح شده)
2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 و 1/2 قاشق چای خوری دارچین زمینی
1/2 قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
1/4 قاشق چای خوری جوز مغز زمین
1/2 قاشق چایخوری نمک
فنجان 3/4 (0 میلی لیتر کا) یا روغن نباتی
4 اتاق بزرگ تخم مرغ دمای اتاق
1 و 1/2 فنجان (300 گرم) شکر قهوه ای روشن
1/2 فنجان (100 گرم) شکر گرانول
1/2 فنجان (125 گرم) سیب بدون چاشنی
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
3 فنجان (300 گرم) هویج رنده شده ، بسته بندی شده به آرامی
برای سرخ کردن پنیر خامه ای:
بسته بندی 1 (8 اونس) پنیر خامه ای به سبک آجر ، نرم شده تا دمای اتاق
فنجان (115 گرم) کره بدون آب ، نرم شده تا دمای اتاق
2 فنجان (240 گرم) شکر پودر شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص

طرز تهیه کیک هویج

دستورالعمل ها برای تهیه کیک هویج:
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت. دو قابلمه کیک گرد 9 اینچی را به خوبی با اسپری پخت و پز غیر چسبناک اسپری کنید (همچنین می توانید قسمت پایین هر تابه را با کاغذ مخصوص پوست برای تهیه راحت تر بریزید) و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن ، آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ مخلوط بزرگ ، روغن ، تخم مرغ ، شکر قهوه ای ، شکر گرانول ، سیب و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود. هویج رنده شده را درون مواد مرطوب اضافه کرده و مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
مواد مرطوب را درون مواد خشک بریزید و با یک ماسک یا اسپاتول لاستیکی مخلوط کنید تا به تازگی ترکیب شود ، تا حتماً خمیر را مخلوط نکنید.
خمیر کیک را به طور مساوی بین هر دو قابلم کیک آماده بریزید. پخت در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که قسمت های بالای کیک ها تنظیم شوند و یک خلال دندان داخل مرکز هر یک از آنها تمیز شود. از فر خارج کنید ، به یک قفسه سیم منتقل کنید و بگذارید حدود 20-25 دقیقه درون قابلمه ها خنک شود. پس از خنک شدن کیک ها ، از قابلمه ها خارج شده و کیک ها را به رکاب سیم بازگردانید تا خنک شدن به پایان برسد.
برای سرخ کردن پنیر خامه ای:
در کاسه یک میکسر پایه ایستاده با پیوست دست و پا یا در یک کاسه بزرگ مخلوط با استفاده از میکسر دستی ، پنیر خامه را بزنید تا یکدست شود. کره را اضافه کرده و برای حدود 30 ثانیه - 1 دقیقه مخلوط کنید تا خوب ترکیب و یکدست شود. پودر قند و عصاره وانیل را اضافه کرده و مخلوط کردن را تا زمانی که کاملاً ترکیب شود ، به هم بزنید ، و در صورت وم طرفین کاسه را خرد کنید.
برای جمع آوری کیک:
قسمت های ابتدایی هر کیک را با یک چاقو یا دستگاه کنترل کننده کیک سطح کنید. یکی از کیک ها را روی یک پایه کیک قرار دهید ، بالای آن را با کمی بیش از 1/2 فنجان یخ زدگی بریزید و آن را به یک لایه یکدست صاف کنید. کیک دیگر را در بالا قرار داده و از یخچال باقیمانده برای یخ زدن قسمت بالا و پهلوهای کیک استفاده کنید. در صورت تمایل با پاشنه یا سایر پرتوهای انتخابی انتخاب کنید.
یادداشت
زمان آماده سازی شامل زمان خنک کننده کیک ها است.

ماسک موی خانگی برای موهای خشک و آسیب دیده

یه گیاه آپارتمانی زیبا و گلدار به نام بنفشه آفریقایی

بیوگرافی رامین رضاییان فوتبالیست تیم ملی و سابق تیم پرسپولیس مهمان دورهمی

، ,کیک ,یک ,مخلوط ,قاشق ,ها ,کنید تا ,قاشق چایخوری ,2 فنجان ,را با ,کیک ها ,چایخوری عصاره وانیل ,قاشق چایخوری عصاره

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Deborah's blog فرنین مدلز | مدل لباس و آرایش | آشپزی و مد و مدل و عکس و پوست ...بانوان liworkboba lerolvera کسب درآمد از اینترنت | همکاری در فروش شارژ بک گراند مجله عمومی کاربران ادیبان 2020 دغدغه های رهبری arkaperdi