محل تبلیغات شما
حقایق تغذیه بادام زمینی
بادام زمینی های خوشمزه ، ترد و مغذی یکی از دانه های روغنی محبوب است که از قرن ها قبل به بشر شناخته شده است. هسته های غنی شده با بسیاری از مواد مغذی قابل توجه و مفید برای سلامتی و سلامتی بهینه ضروری هستند. در واقع آنها حبوبات هستند اما تقریباً تمام کیفیت سایر آجیل های خوراکی محبوب مانند پسته ، بادام و غیره را دارند.

از نظر گیاه شناسی ، آنها غلافهای کوچک و زیرزمینی میوه از گیاه متعلق به خانواده Fabaceae ، در جنس Arachis هستند. برخی از نامهای رایج آن عبارتند از زیر زمینی ، خاکی و غیره.

نام علمی: Arachis hypogaea.

بادام زمینی
بادام زمینی

 
بادام زمینی یک گیاه کوچک سالی است که دارای دوقلوهای دلوکایلون است و تا پایی بالاتر از سطح زمین رشد می کند. تصور می شود که در آمریکای مرکزی سرچشمه گرفته و از آنجا که از طریق کاشفان اسپانیایی به سایر نقاط جهان سرایت کرده است. امروز ، این یکی از دانه های روغنی به طور گسترده کشت می شود و محصول اصلی تجاری در چین ، هند ، ملل آفریقا و ایالات متحده آمریکا تاسیس شده است.

گیاه بادام زمینی تقریباً 120 تا 150 روز طول می کشد تا محصول پس از کاشت بذر خود تولید کند. روند توسعه بادام زمینی بسیار جالب است! گلهای زرد رنگ آن ، پس از گرده افشانی ، به "تخمدان" ها موسوم به پدیچل ، که به سرعت در حال چرخش هستند به سمت پایین می روند تا چند اینچ در اعماق زیر زمین دفن شود ، از جایی که میوه ها به غلاف بادام زمینی می شناسند.

برای برداشت ، کل گیاه از جمله ریشه هایی که از خاک حفر شده اند. هر گیاه ممکن است 10 تا 150 غلاف میوه را در خود نگه دارد. غلاف ها دارای پوسته بیرونی ضخیم و چروکیده با 2-3 انقباض مانند غلاف های لوبیا هستند. هر هسته بادام زمینی با یک لایه نازک و قهوه ای کاغذی پوشانده شده است و مانند سایر حبوبات می تواند به دو نیم تقسیم شود.

دانه های گیاه بامبارا (Vigna subterranea L. Verdc) با بادام زمینی آمریکایی (Arachis hypogaea) متفاوت است زیرا از نظر ظاهری آنها تقریباً شبیه به گربه های گرد است. آجیل بامبارا در واقع یکی از محصولات زراعی حبوبات در بسیاری از مناطق آفریقا است و پروتئین ، چربی و سایر مواد مغذی مورد نیاز با منشاء گیاهی را به میزان زیادی مورد نیاز خود قرار می دهد.

فواید سلامتی بادام زمینی
بادام زمینی سرشار از انرژی است (567 کالری در هر 100 گرم) و حاوی مواد مغذی ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها و ویتامین هایی است که برای سلامتی مطلوب ضروری هستند.

آنها مقادیر کافی اسیدهای چرب اشباع نشده (MUFA) به ویژه اسید اولئیک را تشکیل می دهند. MUFA به کاهش LDL یا "کلسترول بد" کمک می کند و باعث افزایش HDL یا "کلسترول خوب" در خون می شود.مطالعات تحقیقات نشان می دهد رژیم غذایی مدیترانه ای که سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده اشباع شده است با کمک به پروفایل لیپیدهای سرم در جلوگیری از بیماری عروق کرونر و خطر سکته مغزی کمک می کند. .

هسته بادام زمینی منبع خوبی برای پروتئین رژیم غذایی است. آمینو اسیدهای با کیفیت خوب که برای رشد و توسعه ضروری هستند را تشکیل دهید.

مطالعات تحقیقاتی نشان داده اند که بادام زمینی حاوی غلظت بالایی از آنتی اکسیدان های پلی فنلی ، در درجه اول اسید کوماریک P است. تصور می شود این ترکیب با محدود کردن تشکیل نیتروسامین های سرطان زا در معده ، خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش دهد.

بادام زمینی منبع عالی رسوراترول ، یکی دیگر از آنتی اکسیدان های پلی فنلی است. Resveratrol مشخص شده است که عملکرد محافظتی در برابر سرطان ها ، بیماری های قلبی ، بیماری عصبی دژنراتیو ، بیماری آایمر و عفونت های ویروسی / قارچی دارد.

علاوه بر این ، مطالعات نشان می دهد که رسوراترول با تغییر مکانیسم های مولکولی در رگ ها می تواند خطر سکته مغزی را کاهش دهد (کاهش حساسیت به آسیب عروقی از طریق کاهش فعالیت آنژیوتانسین ، یک هورمون سیستمیک مسئول انقباض عروق خونی که باعث افزایش فشار خون می شود) و با افزایش تولید هورمون گشادکننده عروق ، اکسید نیتریک.

مطالعات تحقیقاتی اخیر نشان می دهد که بو دادن / جوش باعث افزایش فراهمی زیستی آنتی اکسیدان در بادام زمینی می شود. مشخص شده است که بادام زمینی آب پز به ترتیب دو و چهار برابر در میزان آنتی اکسیدان های ایزوفلاون بیوشانین A و جنستئین افزایش می یابد. (مجله ی کشاورزی و شیمی غدا).

هسته منبع عالی ویتامین E (α-توکوفرول) است. حاوی حدود 8 گرم در 100 گرم. ویتامین E یک آنتی اکسیدان محلول در لیپید است که با محافظت از رادیکالهای مضر بدون اکسیژن به حفظ یکپارچگی مخاط و پوست کمک می کند.

آجیل ها دارای بسیاری از گروه های مهم ویتامین های گروه B مانند ریبوفلاوین ، نیاسین ، تیامین ، اسید پانتوتنیک ، ویتامین B-6 و فولات ها هستند. 100 گرم بادام زمینی حدود 85٪ از RDI نیاسین را تأمین می کند ، که به سلامتی و جریان خون به مغز کمک می کند.

آجیل منبع غنی از مواد معدنی مانند مس ، منگنز ، پتاسیم ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، روی و سلنیوم است.

فقط تعداد معدودی بادام زمینی در روز مقدار کافی آنتی اکسیدان فنلی ، مواد معدنی ، ویتامین ها و پروتئین به میزان کافی توصیه می کنند.

ماسک موی خانگی برای موهای خشک و آسیب دیده

یه گیاه آپارتمانی زیبا و گلدار به نام بنفشه آفریقایی

بیوگرافی رامین رضاییان فوتبالیست تیم ملی و سابق تیم پرسپولیس مهمان دورهمی

، ,زمینی ,بادام ,های ,ها ,کند ,بادام زمینی ,آنتی اکسیدان ,می کند ,می شود ,شده است ,هسته بادام زمینی ,بادام زمینیبادام زمینی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

mopeforna siolarporgnab ثبت شرکت سهامی خاص quocabguda خرید کارواش خانگی ایزی جت | طرح 2018 مهندسی كنترل و ابزار دقیق سیپیده Phyllis's info نت سبز Choose the MLB Wholesale Cleveland Indians Jerseys in Official Jerseys Online Store.